Album Cover

I denne oppgaven skal vi lage et album cover til selvvalgt musikk sjanger og bilder. I kriteriene skal vi i hvert fall ha et selvtatt bilde på enten frem eller baksiden av coveret. Vi skal også følge en av trendene for 2017 eller 2018 som man finner her.

Ideen jeg tenker på er et bilde ute i snøen med en type glitch eller ødeleggende bilde effekte som skaper litt mer trykk på bildet. Med det mener jeg at det er ting som skjer både rundt personen eller tingen i et bilde og på bilde selv. Tideliggere ville jeg ha en type naturlig bakgrunn fordi det er ofte noe som er på elictronica covere. Så når jeg har tenkt på bakgrunn eller et bilde så tenker jeg noe naturlig, men siden det er snø ute så vil jeg være ute i snøen. Jeg vet ikke helt hva jeg vil i snøen, men jeg kommer nok på noe.

Sjangeren jeg har valgt er electronica derfor synes jeg at det passer så bra med en ruined effect på bilde. Fordi det går på elektronisk musikk lagd med synthesizers og sånt. Eller programmer som du kan lage musikk med. Jeg vet om ett program du kan lage musikk med og dette er et program så veldig mange EDM musikk producers bruker for å lage musikk med.

Når

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s