Vi fikk utdelt en oppgave der vi skulle lage et album cover. Vi måtte følge noen trender ifra 2017 til 2018 og de finner du her. Ut i fra sjangeren jeg tenkte på å velge tenkte jeg meg at noe Ruined eller en type Glitch effect ville passet godt. På nettsiden er det tre eksempler.

Screenshot_7

Jeg valgte det første bildet sånn at det får sånn feil color correction og det ser ut som bildet har blitt dratt ut av sin stilling. Og det skaper en halvveis 3D effekt på grunn av blå og rød fargen som visses. På fremsiden av Albumet mitt har jeg logoen, artist navn og navnet på albumet selv. Men jeg fikset på hvor de forskjellige tingene skal være på bildet.

Screenshot_1.png

Sånn her så det ut aller først og artist navnet ble litt forskjellige farger på grunn av en effekt jeg la på i photoshop. Jeg tenkte først at det ville bli kult fordi jeg skulle jo ødelegge bildet med Glitch effekten som man kan se. Etter det fant jeg ut at det virker litt dumt og endret det igjen.

Screenshot_2.png

Her tenkte jeg på det samme som forgje gang, men jeg tok det bort til høyre hjørne og tok ned albumets navn sånn at alt er under logoen selv. Så følte jeg at det ikke passet helt så jeg endret det igjen.

Screenshot_3.png

Nå satte jeg artist navnet under logoen og det så mye bedre ut, etter dette var jeg egentlig førnødd. Men hvis man skal se på det skikkelig som et orgentlig cover pleier det som oftest å være noe på høyre siden så jeg satte albumets tittel bort dit.

Screenshot_4.png

Nå var jeg egentlig helt ferdig med fremsiden og på baksiden tenkte jeg på noe av det samme som jeg hadde på fremsiden, men det ligner litt mer på denne trenden her.

Screenshot_8.png

Det bildet som er helt til høyre ligner aller mest på baksiden på coveret jeg har laget der jeg også har endret litt med teksten i forhold til hvordan det skal se ut så først så det sånn ut.

Screenshot_5.png

Når jeg ser på det nå så synes jeg at det ser bra ut, men hvis jeg skal få det til å se bedre ut så hadde jeg en idè som var å trykke teksten sammen sånn at det blir mindre og fremdeles veldig klar tekst.

Screenshot_6.png

Det er med på å skape en liten effekt på bildet det også siden det er nå mindre og skriften er litt skeiv.

Når vi skal snakke om bildene i form av KEBB som er Kontrast, Enhet, Balanse, Bevegelse.

På fremsiden er det mye bevegelse i bildet på grunn av effekten. EmP har jeg tatt stroke outline og outer glow på sånn at det viser tydelig selv om bakgrunnen og bokstavene er begge lyse. Helt nede er det hvit tekst oppå svart bakgrunn som og skaper kontrast. Det er noe av det samme på baksiden av coveret bare at bakgrunnen er mye mørkere så jeg har bare brukt hvit tekst med ingen effekt fordi jeg følte at det ikke var nødvendig.

Budskapet mitt er at alt som er elektronisk er på en måte laget med ting som data programmer eller synthesizers som er en type keyboard som du kan lage musikk med. Siden mye av musikken i electronica som er sjangeren jeg har er laget ved hjelp av elektroniske elementer tenkte jeg at glitchy effekts passer veldig godt som jeg sa helt i begynnelsen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s